بلاگ

خودارضایی دوران بارداری

خودارضایی در دوران بارداری

خودارضایی دوران بارداری

در طول بارداری اولیت اصلی حفظ سلامت مادر و جنین است. بنابراین زنان باردار باید از هرگونه فعالیتی که منجر به تنش و استرس شده یا باعث بیماری‌های عفونی می‌شود، ممانعت کنند.

باداری دوران عجیبی است که خانم‌ها دچار تغییرات شدید هومونی می‌شوند و برخی از هورمون‌های خاص که فقط در این دوران ترشح می‌شوند؛ در بدن افزایش پیدا می‌کنند.

علاوه بر این مادر باردار ممکن است دچار تغییرات جسمی شدید مثل حالت تهوع، سردرد و خستگی باشد.

 

آیا خودارضایی در دوران بارداری مضر است؟

خودارضایی بارداری

در دوران باردای هورمون‌های پروژسترون و استروژن افزایش پیدا می‌کنند و باعث افزایش میل جنسی خواهند شد. اینکه بتوانید در این دوران خودارضایی کنید یا رابطه جنسی داشته باشید؛ به بارداری شما بستگی دارد.

بارداری پرخطر باید به طور کلی از هر چیزی که باعث تغییرات هورمونی و استرس و تنش می‌شود؛ دوری کند.

اگر بارداری کم خطر باشد با مشورت از پزشک خود میتوانید رابطه جنسی داشته باشید یا خودارضایی کنید.

اما قبل از انجام دادن این عمل حتما با پزشک خود مشورت کنید، مخصوصا اگر احتمال سقط جنین در اوایل بارداری شما زیاد است یا احتمال بارداری زودرس دارید.

خودارضایی و رابطه جنسی باعث برخی از انقباضات می‌شود که به آن انقباضات براکستون هیکس می‌گویند. این انقباص در صورتی که بارداری شما پرخطر باشد احتمال دارد که روی سلامت مادر و جنین تاثیر منفی بگذارد.

 

انقباضات بارداری

رابطه جنسی در دوران بارداری

انقباضات براکستون هیکس، نوعی انقباضات ماهیچه‌ای هستند که در طول بارداری اتفاق می‌افتند. این انقباضات نام خود را از نام دکتر جان براکستون و دکتر آرنولد هیکس، دو پزشک آمریکایی که در سال ۱۹۲۸ میلادی که این پدیده را اولین بار توصیف کردند، گرفته‌اند.

انقباضات براکستون هیکس وطیفه آمده سازی رحم برای زایمان را برعهده دارند؛ انقباضات نامنظمی هستند که قبل از زایمان اتفاق می‌افتند.

براکستون هیکس برای زنان در طول بارداری نیز گاهی اتفاق می‌افتد. البته برای زنانی که در طول دوران بارداری دوم هستند؛ بیشتر اتفاق می‌افتد؛ این گرفتگی ماهیچه‌ها کاملا طبیعی هستند.

بنابراین ممکن است حین خودارضایی یا رابطه جنس طی بارداری دچار این گرفتگی‌ها شوید که نرمال هستند.

 

تأثیر خودارضایی بر بارداری و سلامت مادر و جنین

چگونه در دوران بارداری خودارضایی کنیم

اگر بارداری شما بی خطر باشد. ارگاسم برای کاهش تنش و استرس شما خوب است و زیرنظر پزشک می‌توانید با همسر خود رابطه داشته باشید.

در طی رسیدن به ارگاسم، در بدن مادر هورمون‌های مختلفی آزاد می‌شود. اندروژن‌ها (مانند تستوسترون) و اکسیتوسین هورمون‌های اصلی هستند که حین ارگاسم آزاد خواهند شد.

اندروژن‌ باعث تقویت هیجانات جنسی و افزایش انگیزه جنسی در بدن مادر می‌شود. اکسیتوسین که همان هورمون عشق و مهربانی است، احساس رضایت و خوشبختی ایجاد می‌کند.

علاوه بر این با رسدین به ارگاسم و رضایت جنسی بدن مادر شروع به ترشح هورمون اندروفین می‌کند که این هرومون تسکین دهنده درد است. بنابراین دردهای ناشی از بارداری کاهش پیدا می‌کنند.

 

خطرات خودارضایی در بارداری

آیا خودارضایی در دوران بارداری خطرناک است

زایمان روزرس

زایمان‌زودرس در بارداری یعنی مادر خطر فارق شدن قبل از هفته 37 بارداری را داشته باشد. زایمان‌زودرس ممکن است تحت شرایطی مثل مشکلات بهداشتی مادر، عوارض بارداری، مشکلات رحم یا پلاسنتا، عوامل روانی و استرس، مصرف مواد مخدر و الکل، عفونت‌ها و فشار ناشی از شرایط زندگی استرس‌زا اتفاق بیوفتد.

اگر خودارضایی و رابطه جنسی شما ایمن نباشد ممکن است باعث استرس و عفونت شود؛ درچنین شرایطی برای شما و جنین مضر است.

 

سقط جنین

سقط جنین یکی از ترس های بزرگ مادران است. این اتفاق درصورتی می‌افتد که مادر عوامل بهداشتی را رعایت نکند، سطح استرس بالایی داشته باشد یا سایر عوامل مربوط به ژنتیک و داروها…

بنابراین تاکید دوباره ما بر این است که روش به اورگاسم رسیدن شما باید بهداشتی باشد و باعث عفونت که خیلی شایع است نشود. البته اگر پزشک شما بر این باور باشد که خطر سقط جنین، سلامت نوزاد شما را تهدید نمی‌کند.

 

کاهش مایع رحمی

کاهش این مایع به دلیل ترکیدگی غشاء کیسه آب، عفونت‌، یا احتمالاً کمبود مایع آمنیوتیک (مایع رحمی) اتفاق می‌افتد. هنگام رسیدن به ارگاسم انقباضات شدید اتفاق می‌افتد. این انقباضات ممکن است روی مایع رحمی تاثیر بگذارد و باعث پاره شده کیسه آب شود.

علاوه بر این عفونت نیز در این خطر به طور شایع وجود دارد. از بدن خود در برابر عفونت محافظت کنید. ممکن است خودارضایی و رابطه جنسی باعث عفونت مهبل و لگن شود.

 

سخن پایانی | خودارضایی دوران بارداری

به طور کلی از نظر پزشکی، اگر بارداری شما کم خطر است و وضعیت مادر و جنین نرمال یا بسیار ایده‌آل است؛ می‌توانید رابطه جنسی را زیرنظر پزشک داشته باشید. ولی همیشه یادتان باشد که این دوران بسیار حساس و پرخطر است.

خرید محصول آموزشی ترک کردن خودارضایی

1 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید